Oproep aan dove/slechthorende acteurs - Nite
Sluit
Sluit

Oproep aan dove/slechthorende acteurs

Samen met theatermaker en regisseur Steef Kersbergen starten we binnenkort met een nieuw theaterproject met dove en slechthorende spelers. 

Voor een nieuw theaterproject zijn Steef en het Noord Nederlands Toneel op zoek naar mensen tussen de 16 en 30 jaar oud die zin hebben om op zaterdagen aan een toffe voorstelling te werken.

Wil jij aan dit project meedoen? Dan wil we je graag van tevoren leren kennen. Steef organiseert twee kennismakingsavonden op 20 en 21 april van 19:00 tot 21:00 uur. Je hoeft natuurlijk maar op een avond aanwezig te zijn.

Tussen 21 mei en 9 juli repeteren we iedere zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur hier in theater De Machinefabriek. We zullen het project twee keer presenteren, één keer in Groningen (zaterdag 9 juli) en één keer in Leeuwarden (zondag 10 juli). 

Bij de kennismakingsavonden de repetities en de presentaties is er altijd een tolk gebarentaal aanwezig. Mocht je het prettig vinden, dan kan er ook een schrijftolk geregeld worden. Theaterervaring is niet noodzakelijk, maar enthousiasme en nieuwsgierigheid is wel erg gewenst. En het is belangrijk dat je bij alle repetities en de presentatiemomenten aanwezig bent.

Als je wilt aanmelden dan kun je een mail sturen naar Rene de Haan. Via de mail kun je ook al je vragen over het project stellen.

mailen

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.