Club NITE - Nite
Sluit
Sluit

Club NITE = classes, workshop, tours and more. Part of NITE + Club Guy & Roni.

FOLLOW

TICKETS & EVENT INFORMATIE


2DANCE

Niet-professionele dansers, UNITE! NITE introduceert 2Dance: workshops voor iedereen die van dans houdt, door contemporary dancer Gaja Caruso (Poetic Disasters Club, Before/After).

 

 

 

 

back to the body

Back to the body is er voor iedereen die (weer) in contact wil komen met zijn of haar lichaam in een veilige omgeving.  Het evenement wordt begeleid door danseres Gaja Caruso, die er is om je te helpen met je eigen individuele ervaring; of dit nu een uur lang op de vloer liggen is, of dansen tot je erbij neervalt. Wat voor jou werkt, werkt voor ons.

Voor de aankomende editie (15 mrt) verzorgd DJ Daddy Long Dick de muziek.

 

Vanaf 13 maart introduceren ClubNITE en De Noorderlingen 2PERFORM– wekelijkse workshops om jouw performing skills naar the next level te tillen! Empower your creativeness! 

2perform

 

 

 

 

2CREATE

Of doe mee 2CREATE, een maakdag waarop theatermaker Renske van Oosterhout je meeneemt in het maakproces van The Underground. Vanuit dezelfde inspiratiebron, het boek Notes from the underground, werken we in één dag toe naar onze eigen interdisciplinaire performance.

 

 

 

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.